top of page
ERASMUS.png

 

EL CEPA Calvià ha iniciat els tràmits per participar en el projecte Erasmus+ KA121-VET EuroFP Balears VII (2023-1-ES01-KA121-VET-000131830) durant els curs 2023/24 pels cicles formatius de grau mitjà. En breu es publicarà la informació relativa a l'execució del projecte.

If you want to cooperate with us, please don't hesitate to send an email to erasmus@cepacalvia.com 

INFORMACIÓ GENERAL

CONVOCATÒRIES

 CEPA Calvià ja forma part del programa Erasmus+ KA121-VET EuroFP Balears VII.

 

El projecte per al present curs es basa en desenvolupar un Job Shadowing o estada d'aprenentatge per observació, que consisteix en una estada  un centre formatiu de l'estranger per tal d'aprendre metodologies aplicades als cicles formatius de grau mitjà de “Cures auxiliars d’infermeria” i “Atenció a les persones en situació de dependència”.

 

D'acord amb la normativa aquí  trobareu el document referent al  procés de selecció del professorat que desitgi participar.

 

Cliqueu aquí per revisar la publicació provisional de la convocatoria

 

Cliqueu aquí per revisar la publicació definitiva de la convocatoria

EXPERIÈNCIES

JOB SHADOWING PORTUGAL

 

Les jornades d'aprenentatge per observació es desenvoluparan durant la setmana del 26 de febrer. El professorat del CEPA Calvià que hi participarà són na Vanessa i na Cati, del departament de Serveis a la comunitat, i na Yolanda, n'Alicia i en Josep, del departament de Sanitat.

Aquesta experiència implicarà passar un breu període de temps amb docents del centre receptor encarregats d'impartir el Curso Profissional Técnico Auxiliar de Saúde.

image.png
bottom of page